Boxbear - hestens ven

Filosofi


Heste er som bekendt meget sociale flokdyr, og ofte har vi af forskellige grunde, ikke mulighed for at stimulere vores hest sociale behov optimalt.

Mange timer på boks, og alenefold afholder hesten for at få dækket sin naturlige trang til at nusse og nappe.

Her kan en BoxBear være en god erstatning for en ven idet materialevalget appellerer til hestens trang til at bruge sin mule til socialstimulans.


Hesten kan bruge timer på at nusse sin BoxBear, og dermed få den til at lugte af sig selv, og give tryghed under transport, og ved opstaldning i fremmede stalde.


Derfor er BoxBear Safety Straps blevet udviklet, idet stroppen let monterer både BoxBears, saltsten, hønet, og hvad man ellers vil hænge op i boksen, og lige så let afmonteres og hænges i traileren, og igen i den nye boks. Stroppen kan udsættes for stort træk, men skulle hesten mod forventning hænge fast i feks hønettet, vil stroppen ved ryk knække, uden hesten tager skade.Valg af materialer


Af sikkerhedsmæssige årsager findes ingen dele på BoxBear som kan splintre og sluges.

Øjne og næse er broderede.

Alle materialer er ugiftige.


Af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi selvfølgelig også BoxBear Safety Straps til ophængning af alt i boksen.


Vi kan selvfølgelig ikke garantere for at hesten ikke kan ødelægge sin BoxBear - nogen heste VIL bare "slå ihjel", men BoxBear slaskede og fluffy facon, gør det mindre nemt at "slå den ihjel".
Terapi, Stress, beroligende, Følafvænning, Bamse, Boxbear, hest
Terapi, Stress, beroligende, Følafvænning, Bamse, Boxbear, hest